sve od folija na jednom mestu
na Zvezdari samo za vas

ZATAMNJIVANJE STAKALA

AUTOFOLIJE

Sa auto-folijama će unutrašnjost Vašeg automobila biti svežija, komfornija i bezbednija. Pri tehnologiji razvoja LLumar folija, vodilo se računa o što lepšem i boljem estetskom izgledu našeg automobila, kao i o zaštiti koju folija pruža protiv toplote sunčevih zraka i slepila koje sunčevi zraci mogu prouzrokovati, a korišćenjem folije takođe umanjujemo mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala

SIGURNOSNE AUTO FOLIJE

Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu ili provale u automobil mogu prouzrokovati ozbiljne probleme. Što je više vremena potrebno provalniku da prodre u unutrašnjost automobila, sve manje mu je primamljivo da izvrši provalu.

BRENDIRANJE VOZILA

AUTO GRAFIKA

Premium Cal folija - za automobilsku grafiku. Folija odličnih performansi sa izvanrednom dimenzionalnom stabilnošću i izuzetnim karakteristikama u pogledu sečenja i obrade.

KATOVANE FOLIJE ZA AUTOMOBILE

PVC folija odličnih performansi sa izvanrednom dimenzionalnom stabilnošću i izuzetnim karakteristikama u pogledu sečenja i obrade.

REFLEKTUJUĆE FOLIJE ZA AUTOMOBILE

Retroreflektujući sistem reflektujućih folija sastoji se od katadioptričkih staklenih kuglica koje su utisnute u transparentni sloj plastičnog materijala.

PRESVLAČENJE AUTOMOBILA

CAR WRAPPING

Presvlаčenje аutomobilа, motora, čamca je nаjjeftiniji i nаjbrži nаčin dа dаte nov izgled, kako spoljašnosti  tako i unutrašnjosti vašeg vozila!  Bilo dа želite nаjnoviji  "stealth look" u crnoj mаt boji ili želite dа dаte neki svoj *modni pečаt* recimo u nekoj pink boji, mi nudimo širok izbor bojа kvаlitetnih folijа, poznаtog svetskog proizvođаčа 3M

FOLIJE SA TEKSTUROM (CARBON, CHROME, i dr.)

Korisnici koje su se odlučili zа presvlаčenje kаrbon folijom sa 3D strukturom  ili glatkim folijama u boji od proizvođača 3M su bili redom oduševljeni krаjnjim efektom..kаo i mi sаmi!

FOLIJA PROTIV KAMENČIĆA

FOLIJE PROTIV KAMENČIĆA

LLUMAR zaštitna folija protiv kamenčića pruža neprimetnu zaštitu politure vašeg  automobila.

Upotrebom ove folije imaćete efikasnu zaštitu protiv kamenčića, peska ili soli. Pomoću LLUMAR zaštitne folije protiv kamenčića sačuvaćete sjaj i eleganciju vašeg automobila. Debljina poliuretanske folije je 6 mil (155μ) , + 2 mil lepak + 2mil obloga.