sve od folija na jednom mestu
na Zvezdari samo za vas

FOLIJE ZA  ENTERIJERE – EKSTERIJERE – Reklamne folije

KATOVANE FOLIJE

Najveća primena je u izradi reklama i reklamnih natpisa. Mat se najčešce koristi za sajamske natpise. Bela folija ove serije se dobro pokazala i za solventnu štampu gde daje izuzetno oštar otisak, pa je pogodna za testove. Zelena i narandžasta nijansa su se dobro pokazale za izradu šablona pri peskiranju stakla. Providna mat nijansa je odlična zamena kao imitacija peskirnog stakla, a takode je našla svoju primenu i kao mat plastifikacija.

Primena

Veoma pogodna za upotrebu na kater sistemima za izradu kratkoročnih i srednjoročnih spoljnih oznaka, napisa I dekoracija. Trajnost u zatvorenom prostoru je praktično neograničena.

 

FOLIJE SA DIGITALNOM ŠTAMPOM

Namenjena je za digitalnu štampu solventnim i eko solventnim bojama i to najpre na štampačima velikog formata. Izuzetno brilijatnim bojama i odličnom trajnošću pokazala se odličnom za štampu na većini štampača i preporučuje se za standardne aplikacije. Lepi se na ravne, staklene, metalne i PVC površine poput izloga, Meka bela ili transparentna PVC folija sjajne ili mat površine.

Primena

Namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja.