sve od folija na jednom mestu
na Zvezdari samo za vas

„Zaštita od raka kože nije šala”

Porodični izleti mogu biti veoma opasni bez UV-zaštite od 99,9%
Uz tradicionalnu predostrožnost možete sačuvati sebe i Vašu porodicu od opasnosti koje se prouzrokuju preteranim sunčevim zračenjem.I lekari nas upozoravaju da ultravioletni zraci koji stižu sa Sunca, iznenada prouzrokuju, usled smanjenja filtrirajućeg dejstva ozonskog sloja, oboljenja kao što su na primer: rak kože, prevremeno starenje kože ili druge vrste simptoma koji bi se kod čoveka javljali tek u starosti. Činjenica je da od raznih vrsta oboljenja od raka, rak kože je najčešći i najbržom dinamikom se povećava broj njegovih slučajeva.

Nove serije Pinnacle folija

Jedinstvena tehnologija koja se koristi u proizvodnji Pinnacle serije folija čini ove auto folije umetničkim delom.
Uz napredne elektronske sisteme u današnjim vozilima, imperativ je da folija za stakla pruža najbolji učinak na svim frekvencijama.

Polikarbonat – problemi

Oslobađanje gasa: Spomenuti problem može nastati kod novih PK-a, u formi mehurića, između filma i PK-a. Ovaj problem najčešće tada nastaje, kada je PK izložen neposrednom uticaju Sunčevih zraka. Prvi znaci oslobađanja gasa se mogu javiti nekoliko nedelja ili meseci nakon montiranja. Ukoliko PK nije izložen neposrednom dejstvu Sunčevih zraka, tada je verovatnoća oslobađanja gasa minimalna.