sve od folija na jednom mestu
na Zvezdari samo za vas

Porodični izleti mogu biti veoma opasni bez UV-zaštite od 99,9%
Uz tradicionalnu predostrožnost možete sačuvati  sebe i Vašu porodicu od opasnosti koje se prouzrokuju preteranim sunčevim zračenjem.
I lekari nas upozoravaju da ultravioletni zraci koji stižu sa Sunca, iznenada prouzrokuju, usled smanjenja filtrirajućeg dejstva ozonskog sloja, oboljenja kao što su na primer: rak kože, prevremeno starenje kože ili druge vrste simptoma koji bi se kod čoveka javljali tek u starosti. Činjenica je da od raznih vrsta oboljenja od raka, rak kože je najčešći i najbržom dinamikom se povećava broj njegovih slučajeva.
Propustimo sunčani sjaj! A 99,9% štetnog zračenja držimo napolju!
Mada i tradicionalna automobilska stakla obezbeđuju određenu meru zaštite, njome je obuhvaćeno odbijanje izričito UVB-zraka koji odgovaraju za osmeđivanje kože, međutim, UVA-zraci koji prodiru duboko ne mogu se neutralisati. Za ispunjavanje ove uloge, podesne su i folije drugog tipa, međutim, za one koji žele postići maksimalnu UV-zaštitu na skoro nevidljiv način, odgovarajući izbor je UVShield.
Od sad svako, od dece do odraslih, može uživati najviši stepen zaštite od štetnih uticaja sunca: folija Llumar UVShield je najsavršeniji proizvod na tržištu koji se može koristiti za automobile.

Neviđena UV-zaštita od 99,9%

UVShield predstavlja ogroman napredak u zaštiti od sunca i u oblasti industrije folije. Ovaj proizvod je, zahvaljujući svom lakom, tankom svojstvu, skoro nevidljiv, a ipak se može tvrditi sa sigurnošću da ova folija ima najveći stepen učinka od svih koje postoje. Pomoću ovog proizvoda, Vaše putnike i sebe možete zaštititi od 99,9% štetnih zraka sunca.
Llumar UVShield odbija skoro svako štetno zračenje – koja su glavni uzročnici, na primer, raka kože i drugih bolesti staračkog doba.

Faktički nevidljiva

Time što je folija takoreći potpuno nevidljiva, ona obezbeđuje odličnu providljivost, kako danju tako i noću. Osim toga, zahvaljujući visokom stepenu providljivosti, UVShield odgovara i propisima koji se odnose na postavljanje folija na automobile.

Deo prihoda od prodaje Llumar UVShield-a upućuje se fondacijama, radi potpomaganja daljeg istraživanja raka kože.
Sigurnosni aspekti
Sigurnosti Vas i Vaših putnika, UVShield umnogome doprinosi i indirektnim putem. Na primer, kod sigurnosnih pojaseva i kaiševa za vezivanje dečjih sedišta sprečava propadanje, čiji se uzrok krije u štetnom dejstvu sunca. Sem toga, pored obezbeđene zaštite od štetnih uticaja sunca, UVShield pomaže da se drže u jednom komadu krhotine razbijenog stakla i na taj način pruža rešenje protiv povreda nanetih oslobođenim krhotinama.
Jednostavna montaža 
Llumar UVShield se lako montira na stakla skoro bilo kog motornog vozila, putem stručnjaka kvalifikovanih od strane CPFilmsa. (Radi lakog pronalaženja za Vas najbližeg stručnjaka, stupite u kontakt sa našom kancelarijom.) 
Obezbedite Vašoj porodici utočište od štetnih uticaja sunca – a istovremeno povećajte osećaj komfora i bezbednosti koji iz toga proizilazi. Obezbedite im Llumar UVShield
JEDINI POSTOJEĆI PROIZVOD KOJI OBEZBEĐUJE UV-ZAŠTITU OD 99,9%: