sve od folija na jednom mestu
na Zvezdari samo za vas

AUTOFOLIJE

Sa auto-folijama će unutrašnjost Vašeg automobila biti svežija, komfornija i bezbednija. Pri tehnologiji razvoja LLumar folija, vodilo se računa o što lepšem i boljem estetskom izgledu našeg automobila, kao i o zaštiti koju folija pruža protiv toplote sunčevih zraka i slepila koje sunčevi zraci mogu prouzrokovati, a korišćenjem folije takođe umanjujemo mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala. LLumar folije filtriraju toplinu sunčevih zraka i značajno umanjuju moguće slepilo, ali istovremeno propuštaju svetlost, što omogućuje pregledniju, jasniju i komforniju vožnju.

SIGURNOSNE FOLIJE

Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu ili provale u automobil mogu prouzrokovati ozbiljne probleme. Što je više vremena potrebno provalniku da prodre u unutrašnjost automobila, sve manje mu je primamljivo da izvrši provalu. Istraživanja su nedvosmislen dokazala da će provalnik odustati od provalne krađe ukoliko proceni da mu je potrebno mnogo vremena da je izvrši. LLumar – sigurnosne folije obezbeđuju nevidljivu zaštitu u slučaju neočekivanih i nepredviđenih događaja. Folija se lepi na unutrašnju stranu stakla, te u slučaju lomljenja, staklo održava u jednom komadu i time u slučaju saobraćajnih nezgoda smanjuje opasnost od telesnih povreda nastalih raspršivanjem sitnih komada stakla, dok sa druge strane, pomaže nam da sačuvamo imovinu od provalnika.

Zaštićeni od strane CPFilmsa, proizvodi LLumar-a, raspolažu zaštitnim slojem protiv ogrebotina. U ovoj industrijskoj grani, predmetne folije raspolažu najotpornijim i najtrajnijim, kristalnočistim zaštitnim slojem protiv ogrebotina. CPFilms, proizvođač LLumar folija, ponosan je na sopstvene, veoma stroge kriterijume kvaliteta, kao i na posedovanje sertifikata ISO 9001.